Kattoremontti

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS MEILTÄ PORVOON ALUEELLA

KATTOREMONTIT AMMATTILAISELTA | OLEMME 100% SUOMALAINEN YRITYS

Kattoremontit hoituvat asentajiemme käsissä asiantuntevasti Porvoon seudulla kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Pätevän henkilöstön vuosien tuomalla kokemuksella kattoremontit hoituvat kaikkiin kohteisiin ensiluokkaisia materiaaleja käyttäen, nopeasti sekä laadusta tinkimättä. Hoidamme kattokorjaukset, uusien konesaumakattojen asennukset ja katon pesut sekä maalaukset Porvoon seudulla ammattimaisesti 100% suomalaiselta yritykseltä. Pyydä ilmainen kartoitus niin sovitaan arviokäynti.

KAIKKI HUOPA- , TIILI- JA PELTIKATTOREMONTIT MEILTÄ

Toteutamme kaikki huopa-, pelti- ja tiilikattoremontit joustavasti ja luotettavasti asiakkaan toiveet huomioiden. Tuhansien valmistuneiden remonttikohteiden joukossa on omakotitaloja, rivitaloja, loma-asuntoja ja pientaloja laidasta laitaan. Hoidamme eri kattotyyppien kattoremontit suunnitelmasta, toteutukseen ja jälkiemme siivoukseen avaimet käteen -pakettina. Informoimme asiakasta katon korjauksen eri vaiheista ja pidämme sovitusta aikataulusta kiinni.

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille ja näin voimme tehdä juuri teidän kohteen tarpeisiin sopivan suunnitelman ja katon korjausarvion.

Tulemme aina paikan päälle tutustumaan kiinteistöön ja kartoitamme katon kunnon, rakenteet sekä muut mahdolliset puutteet. Samalla on hyvä tarkistaa myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Kartoituksessa selviää olisiko katon kunnostukseen riittävä huoltotoimi kattopesu (linkki: kattopesu sivulle) ja -maalaus (linkki: kattomaalaus sivulle), osaremontti vai tarvitaanko kokonaisvaltainen kattokorjaus. Jos kaikenkattavalle kattoremontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisesti kohteessa tehdyn arvion pohjalta. Sovi kanssamme ilmainen kartoituskäynti ja tutustu OP-rahoitukseen kauttamme.