Katon maalaus

Kattomaalaukset Porvoossa ja lähikunnissa

Katon maalaus antaa katollesi uuden elämän. Palvelemme Porvoon alueella!

Katon maalaus on usein järkevä vaihtoehto, ennen kokonaisvaltaista katon uusimista ja pidentää sen ikää. Suomessa katto altistuu pakkaselle ja vaihtelevalle säälle. Katon maalaus lisää vuosia ja suojaa pitkään, kun se tehdään huolellisesti ja laadukkailla materiaaleilla. Katon maalaus on oivallinen huoltotoimenpide, kun katon rakenne on hyvässä kunnossa, mutta maalipinta on kulunut tai se hilseilee. Pyydä tarjous katon maalauksesta tai pesusta.

Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan kattohuollon tai katon maalauksen tarpeen. Käytössämme on parhaat tuotteet ja oikeaoppinen tekniikka, jonka ansiosta olet tyytyväinen kattosi lopputulokseen.

Katon maalaus - katon kuntokartoitus Porvoon seudulla

Aloitamme aina ensin kuntokartoituksella paikan päällä. Kartoituksen perusteella aloitamme huoltotoimet. Poistamme katolta kasvuston ja paikkaamme tarvittaessa. Kupliva tai hilseilevä maali ja ruoste poistetaan, jonka jälkeen teemme huolellisen pohjatyön ammattitaidolla. Tämän jälkeen teemme varsinaisen katon maalauksen huolellisesti ja oikeaoppisesti. Lopuksi tarkistamme katon maalauksen ja teemme mahdolliset korjaukset sekä muut huoltotyöt, kuten pinnoitukset ja saumaukset.

Kauttamme Porvoon seudulla myös katon pesuja!