Katon pesu

Katon pesu tarpeen?

Me pesemme katot Porvoon seudulla

Säännöllinen katon pesu on kustannustehokasta ja pitää kattosi katseen kestävänä. Suomessa on hyvin vaativat sääolosuhteet ja koviakin pakkasia, jotka kuormittaa kattoa. Lisäksi katolle kertyy roskaa, likaa ja sammalta mikä pitää säännöllisesti poistaa ja pestä mikäli haluaa katon elinkaaren olevan mahdollisimman pitkä.

Lian ja kasvuston poistamiseen katon pesu on oikein hyvä valinta. Katon pesulla kohennat katon ilmettä ja se on helppo tapa huoltaa kattoa. Katon pesu kannattaa jättää ammattilaiselle, jolla on oikeat aineet käytössä ja joka liikkuu tottuneesti sekä turvallisesti katolla.

Tilaa meiltä katon pesu jo tänään! Tulemme Porvoon seudulla paikan päälle tekemään arvioinnin katon kunnosta ja käsittelyn tarpeesta.

Katon pesu meiltä olipa kattosi peltikatto tai tiilikatto

Teemme kattopesuja kaikille katoille oli ne sitte peltikattoja, mineriittikattoja tai tiilikattoja. Jokainen kattomateriaali vaatii sopivat pesuaineet, käsittelyn ja työ on tehtävä huolella oikomatta. Hyvällä ja säännöllisellä katon pesulla saadaan vanhakin katto edustuskuntoon ja kattovauriot on epätodennäköisiä, koska kattopesu vähentää sille syntyviä rasitteita.

Hoidamme katon pesut laadukkaasti Porvoon seudulla, sekä tarvittaessa myös muut huoltotoimet. Pesemme taloyhtiöiden, omakotitalojen ja yritysten katot.