Katon pinnoitus

KATON PINNOITUS ANTAA LISÄÄ VUOSIA KATOLLE

Kattopinnoitukset Porvoon seudulla

Kattomateriaalien pinta menettää väriä ja suojaustehoa ajan saatossa. Katon pesu ja pinnoitus suojaa kattosi eri sääolosuhteilta, sammaleelta, ruosteelta ja antaa tyylikkään ulkoasun katollesi. Kattorakenteiden ollessa kunnossa, katon pinnoitus palauttaa katon tekniset ominaisuudet ja katon elinkaari pitenee huomattavasti. Ammattilaisen toteuttamalla kattopinnoituksella voit siirtää kallista kattoremonttia huomattavasti eteenpäin.

Katon pinnoitus aloitetaan kuntokartoituksella, jossa varmistutaan aluskatteen ja kattomateriaalin kunnosta. Ennen varsinaista katon pinnoitusta, suojaamme rakennuksen julkisivun ja aloitamme katon pesun. Lisäksi teemme tarvittavat muut pohjatyöt ja pienet korjaukset, jonka jälkeen toteutamme katon pinnoituksen laadukkailla tuotteilla ja oikealla tekniikalla.

Katon pinnoitukset kaikkiin kattoihin

Asiantuntijoiltamme saat katon pinnoituksen olipa kattosi tiili-, pelti, vatti- tai huopakatto. Säännöllisesti toteutettu katon pesu ja -pinnoitus pidentää katon elinkaarta huomattavasti, jolloin kattoremontti ei ole ajankohtainen vielä pitkään aikaan. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja suoritamme katon pinnoitukset aina laadukkailla materiaaleilla ja oikeaoppista tekniikkaa hyödyntäen. Tulemme mielellämme arvioiman kattosi kunnon, joten pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.